Isparta Belediyesi Hentbol Kulübü’nün Ölçüm ve Analizleri MAKÜ’de Yapıldı

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.12.2023 - 13:58, Güncelleme: 15.12.2023 - 13:58
 

Isparta Belediyesi Hentbol Kulübü’nün Ölçüm ve Analizleri MAKÜ’de Yapıldı

Isparta Belediyesi Hentbol Kulübü’nün ölçüm ve analizleri Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.
Kurulduğu günden bu yana çok sayıda sporcuyu ve üst düzey takımı ağırlayan MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi (Spor ARGEM), bünyesinde bulunan Sporcu Performans Ölçüm ve Analiz Merkezi’nde yıl boyunca bilimsel değerler ışığında sporcuların sakatlık risk analizlerini ve performans ölçümlerini yapıyor; alanında uzman akademisyen ekibi ile birlikte spor bilimleri fakültesi öğrencilerine de performans ölçüm eğitimleri veriyor. Bu kapsamda Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi’nde Hentbol Profesyonel 2.Lig’inde mücadele eden Isparta Belediyesi Hentbol Kulübü’nün ölçüm ve analizleri de gerçekleştirildi. Oyuncuların saha performans ölçümleri Isparta Işıkkent Spor Salonu’nda, FMS sakatlık risk analizi ve izokinetik kuvvet değerlendirmeleri ise Spor ARGEM laboratuvarlarında alanında uzman öğretim elemanları tarafından yapıldı.
Isparta Belediyesi Hentbol Kulübü’nün ölçüm ve analizleri Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Kurulduğu günden bu yana çok sayıda sporcuyu ve üst düzey takımı ağırlayan MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi (Spor ARGEM), bünyesinde bulunan Sporcu Performans Ölçüm ve Analiz Merkezi’nde yıl boyunca bilimsel değerler ışığında sporcuların sakatlık risk analizlerini ve performans ölçümlerini yapıyor; alanında uzman akademisyen ekibi ile birlikte spor bilimleri fakültesi öğrencilerine de performans ölçüm eğitimleri veriyor.

Bu kapsamda Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi’nde Hentbol Profesyonel 2.Lig’inde mücadele eden Isparta Belediyesi Hentbol Kulübü’nün ölçüm ve analizleri de gerçekleştirildi.

Oyuncuların saha performans ölçümleri Isparta Işıkkent Spor Salonu’nda, FMS sakatlık risk analizi ve izokinetik kuvvet değerlendirmeleri ise Spor ARGEM laboratuvarlarında alanında uzman öğretim elemanları tarafından yapıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.