Isparta'da keçi hırsızlığı 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.11.2023 - 17:15, Güncelleme: 23.11.2023 - 17:15
 

Isparta'da keçi hırsızlığı 

Isparta'da keçi hırsızlığı 
Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da ağıldan çaldığı 3 keçiyi satan şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Olay, Aksu ilçesi Yukarıyaylabel köyünde meydana geldi. A.D.'ye ait ağıldan 3 keçinin çalınması üzerine jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan takip sonucunda hırsızlığı M.G.'nin gerçekleştirdiği tespit edildi. Çalınan 3 keçiden 2'sinin 6 bin 500 liraya, diğerinin ise 4 bin liraya satıldığı belirlendi. Keçilerden 2'sinin kesildiği, diğerinin ise başka bir kişiye daha satıldığını tespit eden ekipler, bunu satın alan kişiyi de Yazısöğüt köyündeki hayvan pazarında yakaladı. Olayla ilgili yürütülen detaylı araştırmada keçilerin 3 kez satılarak el değiştirdiği öğrenildi. M.G. gözaltına alınırken, ele geçirilen 1 keçi ise sahibine teslim edildi. (DHA)
Isparta'da keçi hırsızlığı 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da ağıldan çaldığı 3 keçiyi satan şüpheli jandarma tarafından yakalandı.
Olay, Aksu ilçesi Yukarıyaylabel köyünde meydana geldi. A.D.'ye ait ağıldan 3 keçinin çalınması üzerine jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan takip sonucunda hırsızlığı M.G.'nin gerçekleştirdiği tespit edildi. Çalınan 3 keçiden 2'sinin 6 bin 500 liraya, diğerinin ise 4 bin liraya satıldığı belirlendi. Keçilerden 2'sinin kesildiği, diğerinin ise başka bir kişiye daha satıldığını tespit eden ekipler, bunu satın alan kişiyi de Yazısöğüt köyündeki hayvan pazarında yakaladı. Olayla ilgili yürütülen detaylı araştırmada keçilerin 3 kez satılarak el değiştirdiği öğrenildi. M.G. gözaltına alınırken, ele geçirilen 1 keçi ise sahibine teslim edildi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.