Jandarma Alanya'da KADES'i anlattı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.11.2022 - 11:40, Güncelleme: 17.11.2022 - 11:40
 

Jandarma Alanya'da KADES'i anlattı

Jandarma Alanya'da KADES'i anlattı
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri kurulan pazarda kadınlara aile içi şiddet, KADES ve elektronik kelepçe hakkında bilgi verdi. Mahmutlar Mahallesinde kurulan pazar yerinde, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ve Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından kadınlara bilgilendirme yapıldı. Jandarma ekipleri kadınlara aile içi şiddet, KADES ve elektronik kelepçeyi anlattı. Jandarmalar ayrıca kadınlara, müracaat için nerelere başvurabilecekleri, yasal haklarını anlatarak bu konularla ilgili broşür dağıtımı da yaptı. Ekipler son olarak pazarda bulunan kadınların telefonlarına KADES uygulamasını yükledi. FOTOĞRAFLI
Jandarma Alanya'da KADES'i anlattı

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri kurulan pazarda kadınlara aile içi şiddet, KADES ve elektronik kelepçe hakkında bilgi verdi.

Mahmutlar Mahallesinde kurulan pazar yerinde, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ve Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından kadınlara bilgilendirme yapıldı. Jandarma ekipleri kadınlara aile içi şiddet, KADES ve elektronik kelepçeyi anlattı. Jandarmalar ayrıca kadınlara, müracaat için nerelere başvurabilecekleri, yasal haklarını anlatarak bu konularla ilgili broşür dağıtımı da yaptı. Ekipler son olarak pazarda bulunan kadınların telefonlarına KADES uygulamasını yükledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.