JANDARMA EKİPLERİNDEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.11.2023 - 14:21, Güncelleme: 23.11.2023 - 14:22
 

JANDARMA EKİPLERİNDEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ

Güvenlik güçleritarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen eğitim ve uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilova ilçesi Güney köyünde 18 Kasım 2023 tarihinde motosiklet sürücülerine yönelik “Trafik Güvenliği Eğitimi” verilmiştir. 14 personelin katılımı ile icra edilen eğitim faaliyetinde, trafik kazalarını ve trafik kazalarına bağlı ölüm ve yaralanmaları azaltmak amacıyla motosiklet sürücülerine; kask kullanımının önemi, görünürlüğü artırmak için reflektif yelek giyilmesi, güvenli sürüş teknikleri, karayolunda emniyetli araç kullanma, genel trafik kuralları konularında, trafik güvenliğine yönelik eğitim verilerek, sürücülere reflektif yelek ve broşür dağıtımı yapılmıştır.  
Güvenlik güçleritarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen eğitim ve uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilova ilçesi Güney köyünde 18 Kasım 2023 tarihinde motosiklet sürücülerine yönelik “Trafik Güvenliği Eğitimi” verilmiştir.

14 personelin katılımı ile icra edilen eğitim faaliyetinde, trafik kazalarını ve trafik kazalarına bağlı ölüm ve yaralanmaları azaltmak amacıyla motosiklet sürücülerine; kask kullanımının önemi, görünürlüğü artırmak için reflektif yelek giyilmesi, güvenli sürüş teknikleri, karayolunda emniyetli araç kullanma, genel trafik kuralları konularında, trafik güvenliğine yönelik eğitim verilerek, sürücülere reflektif yelek ve broşür dağıtımı yapılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.