JANDARMA EKİPLERİNDEN TRAFİK EĞİTİMİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.11.2023 - 14:20, Güncelleme: 23.11.2023 - 14:20
 

JANDARMA EKİPLERİNDEN TRAFİK EĞİTİMİ

Güvenlik güçleri tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen eğitim ve uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gölhisar ilçesi pancar toplama alanında Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy katılımıyla gerçekleşen faaliyette traktör sürücüleri ve vatandaşlara yönelik “Güvenli Tarım, Güvenli Trafik” eğitimi verilmiştir. 15 Jandarma personelin katılımıyla gerçekleşen faaliyette, trafik kazalarını ve trafik kazalarına bağlı ölüm ve yaralanmaları azaltmak amacı ile traktör sürücülerine; koruyucu çerçeve, tepe lambası, reflektör bulunmasının önemi, römorkların kullanımı, karayolunda emniyetli araç kullanma, genel trafik kuralları konularında eğitim verilerek, sürücülere reflektör ve broşür dağıtımı yapılmıştır.  
Güvenlik güçleri tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen eğitim ve uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gölhisar ilçesi pancar toplama alanında Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy katılımıyla gerçekleşen faaliyette traktör sürücüleri ve vatandaşlara yönelik “Güvenli Tarım, Güvenli Trafik” eğitimi verilmiştir.

15 Jandarma personelin katılımıyla gerçekleşen faaliyette, trafik kazalarını ve trafik kazalarına bağlı ölüm ve yaralanmaları azaltmak amacı ile traktör sürücülerine; koruyucu çerçeve, tepe lambası, reflektör bulunmasının önemi, römorkların kullanımı, karayolunda emniyetli araç kullanma, genel trafik kuralları konularında eğitim verilerek, sürücülere reflektör ve broşür dağıtımı yapılmıştır.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.