Jandarma kadınlara KADES'i anlattı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.08.2022 - 15:21, Güncelleme: 09.08.2022 - 15:21
 

Jandarma kadınlara KADES'i anlattı

Jandarma kadınlara KADES'i anlattı
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri yerleşik yabancıların da aralarında bulunduğu kadınlara KADES'i anlattı. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri ilçede yaşayan kadınlara KADES'i anlattı. Aralarında yerleşik yabancıların da bulunduğu kadınlara jandarma ekipleri tarafından aile içi şiddet, KADES ve teknik araç ve yöntemlerle takip uygulaması olan elektronik kelepçe konularının yanı sıra bu konularla ilgili nerelere başvurabilecekleri, yasal haklar, KADES uygulamasının faydaları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca bilgi verilen kadınların akıllı telefonlarına KADES uygulamasını da yükledi. FOTOĞRAFLI
Jandarma kadınlara KADES'i anlattı

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri yerleşik yabancıların da aralarında bulunduğu kadınlara KADES'i anlattı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri ilçede yaşayan kadınlara KADES'i anlattı. Aralarında yerleşik yabancıların da bulunduğu kadınlara jandarma ekipleri tarafından aile içi şiddet, KADES ve teknik araç ve yöntemlerle takip uygulaması olan elektronik kelepçe konularının yanı sıra bu konularla ilgili nerelere başvurabilecekleri, yasal haklar, KADES uygulamasının faydaları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca bilgi verilen kadınların akıllı telefonlarına KADES uygulamasını da yükledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.