Jandarmanın kadın astsubayları, kız öğrencilerle buluştu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.10.2023 - 11:59, Güncelleme: 12.10.2023 - 11:59
 

Jandarmanın kadın astsubayları, kız öğrencilerle buluştu

Jandarmanın kadın astsubayları, kız öğrencilerle buluştu
İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de jandarmanın kadın astsubayları, kız öğrencilerle bir araya geldi. İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Bu kapsamında, Çardak Köyü Ortaokulunda eğitim gören kız öğrenciler, jandarma kadın astsubaylar tarafından ziyaret edilerek, kadın astsubayların görev ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Öğrencilere ayrıca jandarma dergisi dağıtılıp, kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Jandarmanın kadın astsubayları, kız öğrencilerle buluştu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de jandarmanın kadın astsubayları, kız öğrencilerle bir araya geldi.
İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Bu kapsamında, Çardak Köyü Ortaokulunda eğitim gören kız öğrenciler, jandarma kadın astsubaylar tarafından ziyaret edilerek, kadın astsubayların görev ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Öğrencilere ayrıca jandarma dergisi dağıtılıp, kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.