Kaza yapan taksi yan yattı: 3 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.07.2023 - 14:21, Güncelleme: 13.07.2023 - 14:21
 

Kaza yapan taksi yan yattı: 3 yaralı

Kaza yapan taksi yan yattı: 3 yaralı
  Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da hafif ticari araç ile çarpışan taksi, takla atarak parkın içinde yan devrilip durdu. Kazada, taksideki 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi 2290 sokak ile 2281 sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. Sabahattin Önal (36) yönetimindeki 07 T 3640 plakalı taksi ile Can Kese (25) yönetimindeki 06 DES 149 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle taksi takla atarak yakınlardaki park içerisinde yan yatarak durabildi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yan yatan taksinin şoförü Sebahattin Önal ve yolcu olarak bulunan Emine Azra ile Hatice Gök hafif şekilde yaralandı. Yaralılar taksi içerisinden çıkarılırken, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Hafif ticari araç sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Ambulansa alınan yaralılar Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anında çocuk parkında kimsenin olmaması, olası faciayı önledi. Yan yatan taksi ise çevredekiler tarafından düzeltildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kaza yapan taksi yan yattı: 3 yaralı

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da hafif ticari araç ile çarpışan taksi, takla atarak parkın içinde yan devrilip durdu. Kazada, taksideki 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi 2290 sokak ile 2281 sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. Sabahattin Önal (36) yönetimindeki 07 T 3640 plakalı taksi ile Can Kese (25) yönetimindeki 06 DES 149 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle taksi takla atarak yakınlardaki park içerisinde yan yatarak durabildi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yan yatan taksinin şoförü Sebahattin Önal ve yolcu olarak bulunan Emine Azra ile Hatice Gök hafif şekilde yaralandı. Yaralılar taksi içerisinden çıkarılırken, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Hafif ticari araç sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Ambulansa alınan yaralılar Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anında çocuk parkında kimsenin olmaması, olası faciayı önledi. Yan yatan taksi ise çevredekiler tarafından düzeltildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.