Kazada yaralandı, 3 gün sonra öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.09.2022 - 10:31, Güncelleme: 06.09.2022 - 11:20
 

Kazada yaralandı, 3 gün sonra öldü

Kazada yaralandı, 3 gün sonra öldü
BURDUR'un Karamanlı ilçesinde motosikletiyle geçirdiği kazada ağır yaralanan Emin Canlı (29), tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra yaşamını yitirdi. Karamanlı'da bir mermer ocağında çalışan Emin Canlı, geçen cuma günü akşam üzeri mesai bitiminde motosikleti ile evine dönerken Bozdağ mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada ağır yaralanan Emin Canlı, önce Karamanlı Devlet Hastanesi'ne, oradan da Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi yoğun bakım servisinde devam eden Emin Canlı, dün akşam üzeri yaşamını yitirdi. Evli ve bir çocuk babası Emin Canlı'nın cenazesinin Karamanlı'da toprağa verileceği öğrenildi. FOTOĞRAFLI  
Kazada yaralandı, 3 gün sonra öldü

BURDUR'un Karamanlı ilçesinde motosikletiyle geçirdiği kazada ağır yaralanan Emin Canlı (29), tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra yaşamını yitirdi.

Karamanlı'da bir mermer ocağında çalışan Emin Canlı, geçen cuma günü akşam üzeri mesai bitiminde motosikleti ile evine dönerken Bozdağ mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada ağır yaralanan Emin Canlı, önce Karamanlı Devlet Hastanesi'ne, oradan da Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi yoğun bakım servisinde devam eden Emin Canlı, dün akşam üzeri yaşamını yitirdi. Evli ve bir çocuk babası Emin Canlı'nın cenazesinin Karamanlı'da toprağa verileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.