Korkuteli BAL'a kötü başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.10.2022 - 14:36, Güncelleme: 03.10.2022 - 14:36
 

Korkuteli BAL'a kötü başladı

Korkuteli BAL'a kötü başladı
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediyespor, BAL'a mağlubiyetle başladı. Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Korkuteli Belediyespor, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile karşılaştı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Korkuteli Belediyespor karşısında 3 puanı 4 gol ile alarak sezona galibiyet ile başladı. Karşılaşmayı Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Vedat Kılınç, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, Antalyaspor Kulüp Başkanı Av. Aziz Çetin ve Futbol Sorumlusu Nuri Şahin birlikte izledi. FOTOĞRAFLI
Korkuteli BAL'a kötü başladı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediyespor, BAL'a mağlubiyetle başladı.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Korkuteli Belediyespor, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile karşılaştı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Korkuteli Belediyespor karşısında 3 puanı 4 gol ile alarak sezona galibiyet ile başladı. Karşılaşmayı Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Vedat Kılınç, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, Antalyaspor Kulüp Başkanı Av. Aziz Çetin ve Futbol Sorumlusu Nuri Şahin birlikte izledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.