Korkuteli'de 9 bin 348 öğrenci ders başı yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.09.2022 - 14:57, Güncelleme: 12.09.2022 - 14:57
 

Korkuteli'de 9 bin 348 öğrenci ders başı yaptı

Korkuteli'de 9 bin 348 öğrenci ders başı yaptı
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 61 okulda 9 bin 348 öğrenci ve 850 öğretmen için eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, 2022- 2023 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Osman Önal İlkokulu ve İmrahor İstiklal İlkokulu'nu ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler için başladığını ve okulların yeni döneme hazır hale getirildiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, "61 okulumuzda, 9 bin 348 öğrenci ve 850 maarif ordumuzla yeni eğitim öğretim yılı heyecanına ortak oluyor ve sınıflarımızın kapılarını binlerce öğrencimize açıyoruz. Geleceğe doğru bu yürüyüşümüzde, eğitimi en öncelikli meseleleri olarak gören valimizin liderliğinde ve yakın takibiyle yaz dönemi boyunca okullarımızın tadilat ve onarımı yapılmış, tüm okullarımızda gerekli güvenlik önlemleri alınmış, taşımalı eğitimin bütün iş ve işlemleri tamamlanmıştır. İlçe ve mahalle okullarımızda kaynak kitap ve ders kitapları, devletimizin imkânları sayesinde eksiksiz bir şekilde öğrencilerimizin masalarının üzerine konulmuştur. Bakanlığımızca okullarımızın tüm ihtiyaçları karşılandı" dedi. FOTOĞRAFLI
Korkuteli'de 9 bin 348 öğrenci ders başı yaptı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 61 okulda 9 bin 348 öğrenci ve 850 öğretmen için eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, 2022- 2023 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Osman Önal İlkokulu ve İmrahor İstiklal İlkokulu'nu ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler için başladığını ve okulların yeni döneme hazır hale getirildiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, "61 okulumuzda, 9 bin 348 öğrenci ve 850 maarif ordumuzla yeni eğitim öğretim yılı heyecanına ortak oluyor ve sınıflarımızın kapılarını binlerce öğrencimize açıyoruz. Geleceğe doğru bu yürüyüşümüzde, eğitimi en öncelikli meseleleri olarak gören valimizin liderliğinde ve yakın takibiyle yaz dönemi boyunca okullarımızın tadilat ve onarımı yapılmış, tüm okullarımızda gerekli güvenlik önlemleri alınmış, taşımalı eğitimin bütün iş ve işlemleri tamamlanmıştır. İlçe ve mahalle okullarımızda kaynak kitap ve ders kitapları, devletimizin imkânları sayesinde eksiksiz bir şekilde öğrencilerimizin masalarının üzerine konulmuştur. Bakanlığımızca okullarımızın tüm ihtiyaçları karşılandı" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.