Korkuteli'de bisiklet turu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.05.2023 - 16:00, Güncelleme: 16.05.2023 - 16:00
 

Korkuteli'de bisiklet turu

Korkuteli'de bisiklet turu
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Bisikletini al gel' projesi kapsamında bisiklet turu düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet turuna Kaymakam Sezgin Üçüncü, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Şehitlik Anıtı'ndan başlayan ve spor salonunda sona eren bisiklet turu yoğun ilgi gördü. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlattığı 'Bisikletini al gel' projesi kapsamında Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Gençlik Haftası'nda ilçemizde düzenlemiş olduğumuz şehir içi bisiklet turu 7'den 77'ye herkesin katılımıyla gerçekleşti. İlçemizde spor kültürünü yaymak, bisiklet kullanımını arttırmak, bisiklet branşının temelleri olmasını hedeflediğimiz bu faaliyete olan yoğun ilgi hepimizi sevindirdi" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Korkuteli'de bisiklet turu

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Bisikletini al gel' projesi kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet turuna Kaymakam Sezgin Üçüncü, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Şehitlik Anıtı'ndan başlayan ve spor salonunda sona eren bisiklet turu yoğun ilgi gördü.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlattığı 'Bisikletini al gel' projesi kapsamında Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Gençlik Haftası'nda ilçemizde düzenlemiş olduğumuz şehir içi bisiklet turu 7'den 77'ye herkesin katılımıyla gerçekleşti. İlçemizde spor kültürünü yaymak, bisiklet kullanımını arttırmak, bisiklet branşının temelleri olmasını hedeflediğimiz bu faaliyete olan yoğun ilgi hepimizi sevindirdi" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.