KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MECLİSİ VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.10.2023 - 09:14, Güncelleme: 25.10.2023 - 09:14
 

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MECLİSİ VALİ ÖKSÜZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.
Merkez İl Genel Meclis Üyeleri ve merkeze bağlı Köy Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, gündemde yer alan maddelerinin görüşülmesi sonrası Vali Öksüz, muhtarların taleplerini dinledi.   2024 - 2025 - 2026 yılı tahmini bütçelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantının son bölümünde, muhtarlara tek tek söz veren Vali Öksüz, talep ve isteklerini dinleyerek, konuların çözümüne yönelik incelenmesi için ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları vereceğini söyledi. Köylerin altyapısına yönelik talepleri de 2024 yılı programı içerisinde değerlendireceklerini ifade etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.

Merkez İl Genel Meclis Üyeleri ve merkeze bağlı Köy Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, gündemde yer alan maddelerinin görüşülmesi sonrası Vali Öksüz, muhtarların taleplerini dinledi.

 

2024 - 2025 - 2026 yılı tahmini bütçelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantının son bölümünde, muhtarlara tek tek söz veren Vali Öksüz, talep ve isteklerini dinleyerek, konuların çözümüne yönelik incelenmesi için ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları vereceğini söyledi. Köylerin altyapısına yönelik talepleri de 2024 yılı programı içerisinde değerlendireceklerini ifade etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.