MERMER VE SALEP FESTİVALİNDE COŞKULU BAŞLANGIÇ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.09.2023 - 00:29, Güncelleme: 30.09.2023 - 00:29
 

MERMER VE SALEP FESTİVALİNDE COŞKULU BAŞLANGIÇ

Bucak’ta düzenlenen Mermer ve Salep Festivali, Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerin katıldığı coşku seliyle başladı.
Bucak Mermer ve Salep Festivali Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın konuşmaları ile başladı. Festivale Kaymakam Bayram Gale davetliler ve Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce kişi katıldı. Sahneyi alan Kolpa binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatırken, gençler doyasıya eğlendi. Cumhuriyet Meydanına iğne atsan yere düşmeyecek şekilde dolduran kalabalık Kolpa konseri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.
Bucak’ta düzenlenen Mermer ve Salep Festivali, Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerin katıldığı coşku seliyle başladı.

Bucak Mermer ve Salep Festivali Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın konuşmaları ile başladı. Festivale Kaymakam Bayram Gale davetliler ve Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce kişi katıldı. Sahneyi alan Kolpa binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatırken, gençler doyasıya eğlendi.

Cumhuriyet Meydanına iğne atsan yere düşmeyecek şekilde dolduran kalabalık Kolpa konseri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.