MHP ve İYİ Parti eski ilçe başkanı Besler, toprağa verildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.07.2023 - 20:15, Güncelleme: 02.07.2023 - 20:15
 

MHP ve İYİ Parti eski ilçe başkanı Besler, toprağa verildi

MHP ve İYİ Parti eski ilçe başkanı Besler, toprağa verildi
Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA'nın İnegöl ilçesinde yaşayan, bir süredir Multipl Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden MHP ve İYİ Parti eski İlçe Başkanı Müfit Besler (64) toprağa verildi.  Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve uzun süredir kronik sinir sistemi hastalığı olan MS tedavisi gören MHP ve İYİ Parti eski İlçe Başkanı Müfit Besler, geçen hafta hastaneye kaldırıldı. Besler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Besler için, İnegöl ilçesi İshakpaşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene,  İYİ Parti Bursa Milletvekilleri Hasan Toktaş ve Selçuk Türkoğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, siyasi parti yöneticileri ile çok sayıda seveni katıldı. Besler, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Besler'in evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
MHP ve İYİ Parti eski ilçe başkanı Besler, toprağa verildi

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA'nın İnegöl ilçesinde yaşayan, bir süredir Multipl Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden MHP ve İYİ Parti eski İlçe Başkanı Müfit Besler (64) toprağa verildi. 
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve uzun süredir kronik sinir sistemi hastalığı olan MS tedavisi gören MHP ve İYİ Parti eski İlçe Başkanı Müfit Besler, geçen hafta hastaneye kaldırıldı. Besler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Besler için, İnegöl ilçesi İshakpaşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene,  İYİ Parti Bursa Milletvekilleri Hasan Toktaş ve Selçuk Türkoğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, siyasi parti yöneticileri ile çok sayıda seveni katıldı. Besler, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Besler'in evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.