Ormandan topladıkları mantarı yiyen aile zehirlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.12.2023 - 18:18, Güncelleme: 19.12.2023 - 18:18
 

Ormandan topladıkları mantarı yiyen aile zehirlendi

Ormandan topladıkları mantarı yiyen aile zehirlendi
Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA'nın İnegöl ilçesinde, ormandan topladığı mantarları yiyen Durdu A. (70) ile Suriye uyruklu eşi Sahar A. (34) ve oğlu Necmettin A. (6), zehirlendi. Olay, İnegöl'ün kırsal Şipali Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Durdu A., ormandan topladığı mantarları evine getirdi. Eşi Sahar A.'nın pişirip yemek yaptığı mantarları yiyen Durdu A. ile eşi ve oğlu fenalaştı. Ailenin, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aramasıyla, eve sağlık ekipleri sevk edildi. Zehirlendikleri tespit edilen ve ambulanslarla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan ailenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Ormandan topladıkları mantarı yiyen aile zehirlendi

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA'nın İnegöl ilçesinde, ormandan topladığı mantarları yiyen Durdu A. (70) ile Suriye uyruklu eşi Sahar A. (34) ve oğlu Necmettin A. (6), zehirlendi.
Olay, İnegöl'ün kırsal Şipali Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Durdu A., ormandan topladığı mantarları evine getirdi. Eşi Sahar A.'nın pişirip yemek yaptığı mantarları yiyen Durdu A. ile eşi ve oğlu fenalaştı. Ailenin, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aramasıyla, eve sağlık ekipleri sevk edildi. Zehirlendikleri tespit edilen ve ambulanslarla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan ailenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.