Paraşüt hedef yarışması tamamlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.08.2022 - 15:50, Güncelleme: 07.08.2022 - 15:50
 

Paraşüt hedef yarışması tamamlandı

Paraşüt hedef yarışması tamamlandı
Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması 3'üncü Etap Yarışları son gün yarışlarıyla tamamlandı. Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun düzenlediği ve Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğiyle gerçekleşen Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması 3'üncü Etap Yarışları 58 sporcunun katılımıyla dün başladı. İlk etabın şubat ayında Adana'da başladığı ve ikinci etabın ise nisan ayında Bursa'da gerçekleştiği yarışın üçüncü ayağında sporcular 2 gün boyunca yarıştı. Deniz seviyesinden 380 metre yükseklikte bulunan Hıdırellez uçuş alanından başlayan, Kleopatra Plajı iniş alanında son bulan müsabakalarda genç klasmanında birinci Kerem Dinçer, ikinci Kübra Cengiz ve üçüncü Faruk Karateke oldu. Kadınlar klasmanında birinci Kübra Cengiz, ikinci Özlem Baj, üçüncü ise Merve Konmaz oldu. Genel klasmanda da birinci Kerem Dinçer olurken, ikinci Kübra Cengiz ve üçüncü Faruk Karateke oldu. ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU Kulüpler klasmanında birinci Adana Yamaç Paraşütü ve Doğa Sporları Kulübü, ikinci Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü ve üçüncü Bursa Hava Sporları Kulübü oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Gençlik Spor Müdürlüğü Şefi Sami Açıkalın, Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü Organizasyon Sorumlusu Naim Namal ve Yarış Organizatörü Ergün Ulu verdi. (FOTOĞRAFLI)
Paraşüt hedef yarışması tamamlandı

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması 3'üncü Etap Yarışları son gün yarışlarıyla tamamlandı.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun düzenlediği ve Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğiyle gerçekleşen Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması 3'üncü Etap Yarışları 58 sporcunun katılımıyla dün başladı. İlk etabın şubat ayında Adana'da başladığı ve ikinci etabın ise nisan ayında Bursa'da gerçekleştiği yarışın üçüncü ayağında sporcular 2 gün boyunca yarıştı. Deniz seviyesinden 380 metre yükseklikte bulunan Hıdırellez uçuş alanından başlayan, Kleopatra Plajı iniş alanında son bulan müsabakalarda genç klasmanında birinci Kerem Dinçer, ikinci Kübra Cengiz ve üçüncü Faruk Karateke oldu. Kadınlar klasmanında birinci Kübra Cengiz, ikinci Özlem Baj, üçüncü ise Merve Konmaz oldu. Genel klasmanda da birinci Kerem Dinçer olurken, ikinci Kübra Cengiz ve üçüncü Faruk Karateke oldu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Kulüpler klasmanında birinci Adana Yamaç Paraşütü ve Doğa Sporları Kulübü, ikinci Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü ve üçüncü Bursa Hava Sporları Kulübü oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Gençlik Spor Müdürlüğü Şefi Sami Açıkalın, Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü Organizasyon Sorumlusu Naim Namal ve Yarış Organizatörü Ergün Ulu verdi.

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.