Pist küçük gelince göl kenarına indi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.10.2022 - 13:59, Güncelleme: 13.10.2022 - 14:09
 

Pist küçük gelince göl kenarına indi

Pist küçük gelince göl kenarına indi
ORMAN Genel Müdürlüğü'nün teknik personeline eğitim vermek için Burdur'a gelen helikopter iniş yapacağı pist küçük gelince Burdur Gölü sahiline indi. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı inişin ardından helikopter personeli alarak tekrar havalandı. Orman Genel Müdürlüğü Bucak Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme helikopteri, Burdur Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeline herhangi bir orman yangını sırasında yapılması gerekenler hakkında eğitim vermek için Burdur'a geldi. Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'nün Çendik mevkisinde bulunan helikopter pistine inmek isteyen pilotlar pistin iniş için uygun olmaması nedeniyle Burdur Gölü kıyısındaki Emniyet Müdürlüğü Göl Dinlenme Tesisleri'nin altında bulunan alana zorunlu iniş yaptı. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı inişin ardından helikopter eğitim için 30'un üzerinde Burdur Orman İşletme Müdürlüğü personelini alarak tekrar havalandı. FOTOĞRAFLI  
Pist küçük gelince göl kenarına indi

ORMAN Genel Müdürlüğü'nün teknik personeline eğitim vermek için Burdur'a gelen helikopter iniş yapacağı pist küçük gelince Burdur Gölü sahiline indi. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı inişin ardından helikopter personeli alarak tekrar havalandı.

Orman Genel Müdürlüğü Bucak Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme helikopteri, Burdur Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeline herhangi bir orman yangını sırasında yapılması gerekenler hakkında eğitim vermek için Burdur'a geldi. Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'nün Çendik mevkisinde bulunan helikopter pistine inmek isteyen pilotlar pistin iniş için uygun olmaması nedeniyle Burdur Gölü kıyısındaki Emniyet Müdürlüğü Göl Dinlenme Tesisleri'nin altında bulunan alana zorunlu iniş yaptı. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı inişin ardından helikopter eğitim için 30'un üzerinde Burdur Orman İşletme Müdürlüğü personelini alarak tekrar havalandı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.