Rektör öğrencilerle elma topladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2022 - 10:59, Güncelleme: 14.10.2022 - 10:59
 

Rektör öğrencilerle elma topladı

Rektör öğrencilerle elma topladı
  Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Eğirdir Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileriyle elma hasadı etkinliğine katıldı. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Eğirdir MYO idarecileri, öğretim elemanları ve öğrencilerle ilçedeki elma hasadına katıldı. Elma hasadı etkinliğinde Eğirdir MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Mustafa Gök ve bahçe sahibi Özcan Gök; Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile beraberindeki heyete Eğirdir elması ve üretimi hakkında bilgiler verdi. Etkinlikte, elma hasadının bereketli olması temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Çatal ve öğrenciler üreticilerle birlikte elma topladı. Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Eğirdir MYO'yu da ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretim elemanları ile akademik kurul toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra öğrencilerin uygulamalı ders gördüğü alanları inceleyen Rektör Prof. Dr. Çatal, öğrencilerle yemekte bir araya geldikten sonra Eğirdir'den ayrıldı. FOTOĞRAFLI
Rektör öğrencilerle elma topladı

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Eğirdir Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileriyle elma hasadı etkinliğine katıldı.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Eğirdir MYO idarecileri, öğretim elemanları ve öğrencilerle ilçedeki elma hasadına katıldı. Elma hasadı etkinliğinde Eğirdir MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Mustafa Gök ve bahçe sahibi Özcan Gök; Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile beraberindeki heyete Eğirdir elması ve üretimi hakkında bilgiler verdi. Etkinlikte, elma hasadının bereketli olması temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Çatal ve öğrenciler üreticilerle birlikte elma topladı.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Eğirdir MYO'yu da ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretim elemanları ile akademik kurul toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra öğrencilerin uygulamalı ders gördüğü alanları inceleyen Rektör Prof. Dr. Çatal, öğrencilerle yemekte bir araya geldikten sonra Eğirdir'den ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.