Sağlık-Sen'de Ozan güven tazeledi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.10.2022 - 09:43, Güncelleme: 10.10.2022 - 09:43
 

Sağlık-Sen'de Ozan güven tazeledi

SAĞLIK ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Burdur Şube Başkanlığı'na Mehmet Faruk Ozan yeniden seçildi.
Öğretmenevi Salonu'nda yapılan Sağlık-Sen 5'inci Olağan Genel Kurulu'na sendikanın Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Memur- Sen İl Temsilcisi Murat Bulut, önceki dönem Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ile sendika üyeleri katıldı.   Tek liste ile gidilen seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Faruk Ozan, Osman çelik, Ahmet Yüksel, Abdullah Ay, Ali Yıldız, Halil Ceylan ve Şerefe Ercan. Disiplin kurulunda Feyzi Yiğit, Eşref Şimşek, Rahşan Özan, Nevzat Tosun ve Mehmet Yavaş yer aldı. Denetim kurulu ise Halil Tokgöz, Mustafa Altaş, Gülnur Candan, Tevfik Atasoy ve Şakir Ünay'dan oluştu.
SAĞLIK ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Burdur Şube Başkanlığı'na Mehmet Faruk Ozan yeniden seçildi.

Öğretmenevi Salonu'nda yapılan Sağlık-Sen 5'inci Olağan Genel Kurulu'na sendikanın Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Memur- Sen İl Temsilcisi Murat Bulut, önceki dönem Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ile sendika üyeleri katıldı.


 

Tek liste ile gidilen seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Faruk Ozan, Osman çelik, Ahmet Yüksel, Abdullah Ay, Ali Yıldız, Halil Ceylan ve Şerefe Ercan. Disiplin kurulunda Feyzi Yiğit, Eşref Şimşek, Rahşan Özan, Nevzat Tosun ve Mehmet Yavaş yer aldı. Denetim kurulu ise Halil Tokgöz, Mustafa Altaş, Gülnur Candan, Tevfik Atasoy ve Şakir Ünay'dan oluştu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.