Sahte 42 bin lira ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.06.2023 - 11:04, Güncelleme: 19.06.2023 - 11:04
 

Sahte 42 bin lira ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Sahte 42 bin lira ile yakalanan şüpheli tutuklandı
Dilek ACAR GÜLEÇ/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, piyasaya sahte para sürdüğü belirlenen Habib Taş, yakalandı. Üzerinde toplam 42 bin 400 TL sahte para ele geçirilen Taş, tutuklandı. Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Habib Taş'ın piyasaya sahte para sürdüğünü tespit etti. Gelen ihbar üzerine, Habib Taş'ın son olarak alışveriş yaptığı markete 100 TL'lik sahte banknot verdiği belirlendi. Polisin gözaltına aldığı şüpheli Taş'ın üzerindeki aramada, 100'lük ve 200'lük banknotlar halinde toplam 42 bin 400 TL sahte para ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 10 bin TL ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Taş, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Sahte 42 bin lira ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Dilek ACAR GÜLEÇ/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, piyasaya sahte para sürdüğü belirlenen Habib Taş, yakalandı. Üzerinde toplam 42 bin 400 TL sahte para ele geçirilen Taş, tutuklandı.
Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Habib Taş'ın piyasaya sahte para sürdüğünü tespit etti. Gelen ihbar üzerine, Habib Taş'ın son olarak alışveriş yaptığı markete 100 TL'lik sahte banknot verdiği belirlendi. Polisin gözaltına aldığı şüpheli Taş'ın üzerindeki aramada, 100'lük ve 200'lük banknotlar halinde toplam 42 bin 400 TL sahte para ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 10 bin TL ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Taş, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.