Selde kaybolan Asel'i kadavra köpekleri arıyor (2)

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.09.2023 - 08:23, Güncelleme: 07.09.2023 - 08:23
 

Selde kaybolan Asel'i kadavra köpekleri arıyor (2)

Selde kaybolan Asel'i kadavra köpekleri arıyor (2)
VALİ KUMBUZOĞLU: İÇİMİZ YANIYOR Aksaray'da, 3 gün önce etkili olan sağanağın neden olduğu selde annesi Hayriye Balcan ile birlikte otomobilden fırlayıp, akıntıya kapılan Asel bebeğin bulunması için çalışmalar sürdürülüyor. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, arama yapan ekipleri ziyaret edip, inceleme bulundu. Asel bebeğin izine henüz rastlanılmadığını belirten Vali Kumbuzoğlu, ''3 Eylül'den bu yana 3’üncü günü doldurmuş durumdayız. Ama maalesef Asel bebeğimizi hala bulamamdık. İçimiz yanıyor. Ailesinin bütün üzüntüsüne yürekten hepimiz katılıyoruz. Hepimiz aynı acıyı hissediyoruz. Ama tüm heyecanımızla aramaya devam ediyoruz. Her gün farklı yerleri tarıyoruz. Bugünkü çalışmamıza 118 AFAD personeli, 51 jandarma arama- kurtarma personeli, 163 polisimiz, ayrıca sivil toplum kuruluşlarımızdan ADANA SAR ve Kayseri ANDA’dan da yardım aldık. Bunlar da aramızda onlara teşekkür ediyoruz. 4 UMKE personeli ve ayrıca İHH İnsani yardım vakfından çok büyük destekler görüyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. 14 personelle bize destek veriyorlar. Ayrıca aramızda 4 arama- kurtarma köpeğimiz var. 20 dalgıç sürekli Melendiz Çayı'nı tarıyor. Yarın sabah 2 arama köpeğimiz de desteğe gelecek'' diye konuştu. (DHA) Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA) FOTOĞRAFLI
Selde kaybolan Asel'i kadavra köpekleri arıyor (2)

VALİ KUMBUZOĞLU: İÇİMİZ YANIYOR
Aksaray'da, 3 gün önce etkili olan sağanağın neden olduğu selde annesi Hayriye Balcan ile birlikte otomobilden fırlayıp, akıntıya kapılan Asel bebeğin bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, arama yapan ekipleri ziyaret edip, inceleme bulundu. Asel bebeğin izine henüz rastlanılmadığını belirten Vali Kumbuzoğlu, ''3 Eylül'den bu yana 3’üncü günü doldurmuş durumdayız. Ama maalesef Asel bebeğimizi hala bulamamdık. İçimiz yanıyor. Ailesinin bütün üzüntüsüne yürekten hepimiz katılıyoruz. Hepimiz aynı acıyı hissediyoruz. Ama tüm heyecanımızla aramaya devam ediyoruz. Her gün farklı yerleri tarıyoruz. Bugünkü çalışmamıza 118 AFAD personeli, 51 jandarma arama- kurtarma personeli, 163 polisimiz, ayrıca sivil toplum kuruluşlarımızdan ADANA SAR ve Kayseri ANDA’dan da yardım aldık. Bunlar da aramızda onlara teşekkür ediyoruz. 4 UMKE personeli ve ayrıca İHH İnsani yardım vakfından çok büyük destekler görüyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. 14 personelle bize destek veriyorlar. Ayrıca aramızda 4 arama- kurtarma köpeğimiz var. 20 dalgıç sürekli Melendiz Çayı'nı tarıyor. Yarın sabah 2 arama köpeğimiz de desteğe gelecek'' diye konuştu. (DHA)

Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.