Serik'te yardım seferberliği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.02.2023 - 18:12, Güncelleme: 06.02.2023 - 18:12
 

Serik'te yardım seferberliği

Serik'te yardım seferberliği
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde, deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırılmak için vatandaşlardan gelen yardımlar kaymakamlık tarafından toplanıyor. Serik Kaymakamlığı, Serik Belediyesi iş birliğinde afet bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım seferberliği başlattı. Çınaraltı Meydanı'ndaki zabıta binası önünde kurulan stantta toplanan gıda ürünleri, battaniye, ısıtıcı, el feneri, pil, uyku tulumu, çadır, bot, mont, temizlik malzemesi ve bebek bezi gibi yardım malzemeleriyle depremzedelere destek olmak amaçlanıyor. Serik Kaymakamı Cemal Şahin, "Kaymakamlık olarak vatandaşlarımıza çağrı yaptık. Elimizden geldiği kadar Serik Belediyesi, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yardım toplamaya başladık. Toplanan yardımları en kısa sürede bölgeye ulaştırmak istiyoruz. Yardımlarla ilgili listemiz var o yardımları kabul ediyoruz. Bize yardımda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Bizim vatandaşımız çok duyarlı. İnsanlara yardım etmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir an önce bölgeye ulaştırmak için belediye olarak çaba gösteriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde en az zararla atlatacağımıza inancımız sonsuz" diye konuştu Serik Kaymakamlığı tarafından yardım malzemelerinin zabıta binasındaki ekiplere teslim edileceği belirtildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Serik'te yardım seferberliği

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde, deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırılmak için vatandaşlardan gelen yardımlar kaymakamlık tarafından toplanıyor.
Serik Kaymakamlığı, Serik Belediyesi iş birliğinde afet bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım seferberliği başlattı. Çınaraltı Meydanı'ndaki zabıta binası önünde kurulan stantta toplanan gıda ürünleri, battaniye, ısıtıcı, el feneri, pil, uyku tulumu, çadır, bot, mont, temizlik malzemesi ve bebek bezi gibi yardım malzemeleriyle depremzedelere destek olmak amaçlanıyor.
Serik Kaymakamı Cemal Şahin, "Kaymakamlık olarak vatandaşlarımıza çağrı yaptık. Elimizden geldiği kadar Serik Belediyesi, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yardım toplamaya başladık. Toplanan yardımları en kısa sürede bölgeye ulaştırmak istiyoruz. Yardımlarla ilgili listemiz var o yardımları kabul ediyoruz. Bize yardımda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Bizim vatandaşımız çok duyarlı. İnsanlara yardım etmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir an önce bölgeye ulaştırmak için belediye olarak çaba gösteriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde en az zararla atlatacağımıza inancımız sonsuz" diye konuştu
Serik Kaymakamlığı tarafından yardım malzemelerinin zabıta binasındaki ekiplere teslim edileceği belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.