Sıcaktan bunalan domuza jandarmadan yardım eli

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.08.2022 - 11:38, Güncelleme: 09.08.2022 - 11:38
 

Sıcaktan bunalan domuza jandarmadan yardım eli

Sıcaktan bunalan domuza jandarmadan yardım eli
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da sıcak ve nemden bunalan yaban domuzu yavrusuna jandarma personeli su ve meyve verdi. Döşemealtı ilçesi Güllük Dağı Termessos Milli Parkı'nda orman yangınlarının önlenmesi amacıyla devriye görevi yapan Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, sıcak ve nemli havada bunalan yavru yaban domuzu fark etti. Susuz ve aç kaldığı için antik kent ziyaretçilerinin kullandığı çeşmenin yanına gelmeye çalıştığı tahmin edilen yavru domuza, jandarma personeli su ve meyve vererek, doğal ortamına dönmesini sağladı. 'Termos' adı verilen yabani yavru domuz, doğal ortamına dönene kadar jandarma ekibi tarafından gözlendi. Yaban domuzu daha sonra gözden kayboldu. FOTOĞRAFLI  
Sıcaktan bunalan domuza jandarmadan yardım eli

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da sıcak ve nemden bunalan yaban domuzu yavrusuna jandarma personeli su ve meyve verdi.

Döşemealtı ilçesi Güllük Dağı Termessos Milli Parkı'nda orman yangınlarının önlenmesi amacıyla devriye görevi yapan Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, sıcak ve nemli havada bunalan yavru yaban domuzu fark etti. Susuz ve aç kaldığı için antik kent ziyaretçilerinin kullandığı çeşmenin yanına gelmeye çalıştığı tahmin edilen yavru domuza, jandarma personeli su ve meyve vererek, doğal ortamına dönmesini sağladı. 'Termos' adı verilen yabani yavru domuz, doğal ortamına dönene kadar jandarma ekibi tarafından gözlendi. Yaban domuzu daha sonra gözden kayboldu.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.