Sivas'ta sahte içkiden ölü sayısı 3'e yükseldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2021 - 14:24, Güncelleme: 15.12.2021 - 14:34
 

Sivas'ta sahte içkiden ölü sayısı 3'e yükseldi

Sivas'ta sahte içkiden ölü sayısı 3'e yükseldi
  2 KİŞİ SERBEST, 3 GÖZALTI DAHA Sivas'ın Zara ilçesinde, sahte içkiden zehirlenen 3 kişiden Güler Kılıç'ın cenazesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Kılıç'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Zara'ya götürüldü. Sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle aynı hastaneye kaldırılan S.P. (54), C.A. (63), M.K. (47), Ö.Y. (45), O.U. (41) ve Y.K.'nin (50) yoğun bakımdaki tedavilerinin ise devam ettiği belirtildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de sahte içki ölümlerinin ardından peş peşe operasyon düzenledi. Daha önceki baskınlarda gözaltına alınan 2 kişi, serbest bırakılırken, bugünkü operasyonda ise 3 şüpheli yakalandı.     
Sivas'ta sahte içkiden ölü sayısı 3'e yükseldi

 

2 KİŞİ SERBEST, 3 GÖZALTI DAHA
Sivas'ın Zara ilçesinde, sahte içkiden zehirlenen 3 kişiden Güler Kılıç'ın cenazesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Kılıç'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Zara'ya götürüldü. Sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle aynı hastaneye kaldırılan S.P. (54), C.A. (63), M.K. (47), Ö.Y. (45), O.U. (41) ve Y.K.'nin (50) yoğun bakımdaki tedavilerinin ise devam ettiği belirtildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de sahte içki ölümlerinin ardından peş peşe operasyon düzenledi. Daha önceki baskınlarda gözaltına alınan 2 kişi, serbest bırakılırken, bugünkü operasyonda ise 3 şüpheli yakalandı. 

 

 

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.