Soba kovasından sızan gazdan zehirlenen Hüseyin öldü 

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.12.2021 - 14:34, Güncelleme: 30.12.2021 - 14:57
 

Soba kovasından sızan gazdan zehirlenen Hüseyin öldü 

Soba kovasından sızan gazdan zehirlenen Hüseyin öldü 
ŞANLIURFA'da, soba kovasını ısınmak için odasına koyan Hüseyin Toprak (13), sızan karbonmonoksitten zehirlenerek hayatını kaybetti. Olay, Dedeosman Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin Toprak, iddiaya göre, gece ailesinin evde yaktığı sobanın kovasını ısınmak için odasına koyduktan sonra uyudu. Sabah odaya giren yakınları tarafından hareketsiz yatarken bulunan Toprak için sağlık ekibi çağırıldı. İhbarla eve gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Toprak'ın karbonmonoksitten zehirlenerek hayatını kaybettiği belirledi. Hüseyin Toprak'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.    
Soba kovasından sızan gazdan zehirlenen Hüseyin öldü 

ŞANLIURFA'da, soba kovasını ısınmak için odasına koyan Hüseyin Toprak (13), sızan karbonmonoksitten zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay, Dedeosman Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin Toprak, iddiaya göre, gece ailesinin evde yaktığı sobanın kovasını ısınmak için odasına koyduktan sonra uyudu. Sabah odaya giren yakınları tarafından hareketsiz yatarken bulunan Toprak için sağlık ekibi çağırıldı. İhbarla eve gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Toprak'ın karbonmonoksitten zehirlenerek hayatını kaybettiği belirledi. Hüseyin Toprak'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.
 

 

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.