Suudi Arabistan'dan Merkez Bankası'na 5 milyar dolarlık mevduat yatırımı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.03.2023 - 17:07, Güncelleme: 06.03.2023 - 17:07
 

Suudi Arabistan'dan Merkez Bankası'na 5 milyar dolarlık mevduat yatırımı

Suudi Arabistan'dan Merkez Bankası'na 5 milyar dolarlık mevduat yatırımı
ANKARA, (DHA)- HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan Kalkınma Fonu tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na (TCMB) 5 milyar dolarlık mevduat yatırımı yapıldığını duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Son dönemde artan ekonomik ve finansal iş birliğimiz kapsamında Suudi Arabistan Kalkınma Fonu tarafından TCMB'ye 5 milyar dolarlık mevduat yatırılması kararı Suudi Arabistan yönetiminin Türk ekonomisine olan güveninin ve ortak çabalarımızın olumlu bir neticesi olmuştur. Bölge ve Suudi Arabistan ile ekonomik ilişkilerimizi artırarak devam edeceğiz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Suudi Arabistan'dan Merkez Bankası'na 5 milyar dolarlık mevduat yatırımı

ANKARA, (DHA)- HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan Kalkınma Fonu tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na (TCMB) 5 milyar dolarlık mevduat yatırımı yapıldığını duyurdu.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Son dönemde artan ekonomik ve finansal iş birliğimiz kapsamında Suudi Arabistan Kalkınma Fonu tarafından TCMB'ye 5 milyar dolarlık mevduat yatırılması kararı Suudi Arabistan yönetiminin Türk ekonomisine olan güveninin ve ortak çabalarımızın olumlu bir neticesi olmuştur. Bölge ve Suudi Arabistan ile ekonomik ilişkilerimizi artırarak devam edeceğiz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.