Tarım Kredi Kooperatifi ayva alımına başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.10.2022 - 16:20, Güncelleme: 26.10.2022 - 16:20
 

Tarım Kredi Kooperatifi ayva alımına başladı

Tarım Kredi Kooperatifi ayva alımına başladı
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Tarım Kredi Kooperatifi, Akyar Mahallesi'ndeki üreticilerden 60 ton ayva alımı yaptı. Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi, üreticilerin desteklenmesi yanında piyasayı regüle ederek tüketicilerin kaliteli ve sağlıklı gıda ürünlerine uygun fiyata ulaşmasını amacıyla 60 ton ayva alımı gerçekleştirdi. Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mehmet Reşat Güney, "İlçede kooperatif olarak daha önce vişne, karpuz armut alımı yapmıştık. Coğrafi tescilli tek ürünümüz olan karyağdı armudunun ardından ayva alımı devam etti. Çalışmalarımız buzhanede devam edecektir. Üretmekten başka çaremiz yok" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Tarım Kredi Kooperatifi ayva alımına başladı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Tarım Kredi Kooperatifi, Akyar Mahallesi'ndeki üreticilerden 60 ton ayva alımı yaptı.

Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi, üreticilerin desteklenmesi yanında piyasayı regüle ederek tüketicilerin kaliteli ve sağlıklı gıda ürünlerine uygun fiyata ulaşmasını amacıyla 60 ton ayva alımı gerçekleştirdi. Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mehmet Reşat Güney, "İlçede kooperatif olarak daha önce vişne, karpuz armut alımı yapmıştık. Coğrafi tescilli tek ürünümüz olan karyağdı armudunun ardından ayva alımı devam etti. Çalışmalarımız buzhanede devam edecektir. Üretmekten başka çaremiz yok" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.