Tarsus'ta devrilen muz yüklü TIR yandı, sürücü yaralandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.04.2024 - 08:16, Güncelleme: 07.04.2024 - 08:16
 

Tarsus'ta devrilen muz yüklü TIR yandı, sürücü yaralandı

Tarsus'ta devrilen muz yüklü TIR yandı, sürücü yaralandı
Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Tarsus ilçesinde meydana gelen kazada muz yüklü bir TIR devrilmesi sonucu yangın çıkan yangında sürücü yaralandı. Kaza, Tarsus- Adana istikameti Yenice kavşağı bölgesinde meydana geldi. H.O.'nün kullandığı muz yüklü 33 DKD 43 kupa ve 33 AJP 805 dorse plakalı TIR, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonrası TIR’da yangın çıktı, sürücü ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. (DHA)FOTOĞRAFLI
Tarsus'ta devrilen muz yüklü TIR yandı, sürücü yaralandı

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Tarsus ilçesinde meydana gelen kazada muz yüklü bir TIR devrilmesi sonucu yangın çıkan yangında sürücü yaralandı. 

Kaza, Tarsus- Adana istikameti Yenice kavşağı bölgesinde meydana geldi. H.O.'nün kullandığı muz yüklü 33 DKD 43 kupa ve 33 AJP 805 dorse plakalı TIR, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonrası TIR’da yangın çıktı, sürücü ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. 

Sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.