TCG Bayraktar, 4 bin 850 depremzedeye sağlık hizmeti verdi (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.02.2023 - 09:13, Güncelleme: 22.02.2023 - 09:13
 

TCG Bayraktar, 4 bin 850 depremzedeye sağlık hizmeti verdi (2)

TCG Bayraktar, 4 bin 850 depremzedeye sağlık hizmeti verdi (2)
'TCG BAYRAKTAR' GEMİSİNDE 2'NCİ DOĞUM Milli Savunma Bakanlığı, hastaneye dönüştürülen 'TCG Bayraktar' gemisinde bir kız çocuğunun daha dünyaya geldiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hastaneye dönüştürülen TCG BAYRAKTAR Gemimizde bir yavrumuz daha dünyaya geldi. 14 Şubat’ta doğan Hatice Deniz bebekten sonra dünyalar tatlısı bir kız evlat daha gemimizde dünyaya gözlerini açtı. Her iki kızımıza da sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yaşam diliyoruz" denildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
TCG Bayraktar, 4 bin 850 depremzedeye sağlık hizmeti verdi (2)

'TCG BAYRAKTAR' GEMİSİNDE 2'NCİ DOĞUM
Milli Savunma Bakanlığı, hastaneye dönüştürülen 'TCG Bayraktar' gemisinde bir kız çocuğunun daha dünyaya geldiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hastaneye dönüştürülen TCG BAYRAKTAR Gemimizde bir yavrumuz daha dünyaya geldi. 14 Şubat’ta doğan Hatice Deniz bebekten sonra dünyalar tatlısı bir kız evlat daha gemimizde dünyaya gözlerini açtı. Her iki kızımıza da sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yaşam diliyoruz" denildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.