Toroslardaki kar manzarası hayran bıraktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.01.2024 - 12:02, Güncelleme: 12.01.2024 - 12:02
 

Toroslardaki kar manzarası hayran bıraktı

Toroslardaki kar manzarası hayran bıraktı
Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA)- ANTALYA'nın Akseki ilçesindeki Toros Dağları'nda kar yağışı sonrası oluşan manzara hayran bıraktı. Akseki ile Konya arasındaki bölgede son günlerde etkili olan kar yağışı yerini güneşli havaya bıraktı. Toros Dağları'nın eteklerindeki bölgede kar kalınlığı 10 santimetreyi bulurken, çevredeki ağaçlar ve yerleşim yerlerinin karla kaplı görüntüsü hayran bıraktı. Bölgenin bazı noktalarına ise sis çöktüğü görüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Toroslardaki kar manzarası hayran bıraktı

Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA)- ANTALYA'nın Akseki ilçesindeki Toros Dağları'nda kar yağışı sonrası oluşan manzara hayran bıraktı.
Akseki ile Konya arasındaki bölgede son günlerde etkili olan kar yağışı yerini güneşli havaya bıraktı. Toros Dağları'nın eteklerindeki bölgede kar kalınlığı 10 santimetreyi bulurken, çevredeki ağaçlar ve yerleşim yerlerinin karla kaplı görüntüsü hayran bıraktı. Bölgenin bazı noktalarına ise sis çöktüğü görüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.