Turistleri taşıyan safari aracı cip devrildi; 5 ölü, 4 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.08.2022 - 21:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 08:31
 

Turistleri taşıyan safari aracı cip devrildi; 5 ölü, 4 yaralı

Turistleri taşıyan safari aracı cip devrildi; 5 ölü, 4 yaralı
  KAZAYLA İLGİLİ 2 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ, GÖZALTI SAYISI 3'E YÜKSELDİ Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Marmaris ilçesinde safari cipin devrilmesi sonucu 5 Irak uyruklu turistin öldüğü, 4 turistin yaralandığı kazayla ilgili 2 savcının görevlendirildiği belirtildi. Yürütülen soruşturmada kazaya karışan 2 araç sürücüsünün yanı sıra tur şirketi sahibinin de gözaltına alındığı belirtildi. Kazayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Marmaris Datça çevre yolu (D400 karayolu) üzerinde seyir halinde olan tur aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması sonucu araçta bulunan yolculardan 5 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştır. Mülhakatımız Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili derhal soruşturma başlatılmış ve iki cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir. Cenazelerin kimlik tespiti, ölü muayene ve otopsi işlemleri Cumhuriyet Savcılarımız nezaretinde devam etmekte olup olayla ilgili araç sürüleri M.A. ve A.K.T. ile tur şirketi sahibi C.A. gözaltına alınmıştır. Soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam ediliyor." (DHA)        
Turistleri taşıyan safari aracı cip devrildi; 5 ölü, 4 yaralı

 

KAZAYLA İLGİLİ 2 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ, GÖZALTI SAYISI 3'E YÜKSELDİ
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Marmaris ilçesinde safari cipin devrilmesi sonucu 5 Irak uyruklu turistin öldüğü, 4 turistin yaralandığı kazayla ilgili 2 savcının görevlendirildiği belirtildi. Yürütülen soruşturmada kazaya karışan 2 araç sürücüsünün yanı sıra tur şirketi sahibinin de gözaltına alındığı belirtildi. Kazayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Marmaris Datça çevre yolu (D400 karayolu) üzerinde seyir halinde olan tur aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması sonucu araçta bulunan yolculardan 5 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştır. Mülhakatımız Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili derhal soruşturma başlatılmış ve iki cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir. Cenazelerin kimlik tespiti, ölü muayene ve otopsi işlemleri Cumhuriyet Savcılarımız nezaretinde devam etmekte olup olayla ilgili araç sürüleri M.A. ve A.K.T. ile tur şirketi sahibi C.A. gözaltına alınmıştır. Soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam ediliyor." (DHA)

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.