Uyuşturucu operasyonuna 3 tutuklama

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.08.2023 - 12:13, Güncelleme: 24.08.2023 - 12:13
 

Uyuşturucu operasyonuna 3 tutuklama

BURDUR'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 88 kullanımlık sentetik uyuşturucu enjekte edilmiş kağıt parçası, 1,90 gram esrar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ş.A., H.D., A.K., N.Y. ve H.E.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti. Polis, xüpheliler ile şüphelilerden uyuşturucu madde satın alanlara  ait 12 ev ve işyerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Polisin yaptığı aramasında 88 kullanımlık sentetik uyuşturucu enjekte edilmiş kağıt parçası, 1,90 gram esrar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi. Haklarında 'Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti' ve 'Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak veya Bulundurmak' suçlarından soruşturma açılan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Şüphelilerden N.Y. ve H.E., serbest bırakıldı. Ş.A., H.D. ve A.K. ise tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. (DHA)  
BURDUR'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 88 kullanımlık sentetik uyuşturucu enjekte edilmiş kağıt parçası, 1,90 gram esrar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ş.A., H.D., A.K., N.Y. ve H.E.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti. Polis, xüpheliler ile şüphelilerden uyuşturucu madde satın alanlara  ait 12 ev ve işyerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Polisin yaptığı aramasında 88 kullanımlık sentetik uyuşturucu enjekte edilmiş kağıt parçası, 1,90 gram esrar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi.

Haklarında 'Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti' ve 'Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak veya Bulundurmak' suçlarından soruşturma açılan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Şüphelilerden N.Y. ve H.E., serbest bırakıldı. Ş.A., H.D. ve A.K. ise tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. (DHA)

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.