VALİ ÖKSÜZ, ANKARA'DA GERÇEKLEŞEN VALİLER TOPLANTISINA KATILDI.

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.01.2024 - 14:16, Güncelleme: 11.01.2024 - 15:55
 

VALİ ÖKSÜZ, ANKARA'DA GERÇEKLEŞEN VALİLER TOPLANTISINA KATILDI.

Burdur Valisi Türker Öksüz, İçisleri Bakanlığı koordinesinde 09-10 Ocak tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Valiler Toplantısına katıldı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen toplantının açılış programı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hitaplarıyla başladi.   Valiler toplantısı 1. Gün programı bakanların katılımıyla gerçekleşen oturumlarla devam etti.   İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın moderatörlüğünde gerçekleşen 12 bakanın katıldığı 3 ayrı oturumda, Bakanlıklar ve Valilikler arasında işbirliği ve koordinasyonu gerektiren konular istişare edilerek, karşılıklı değerlendimelerde bulunuldu.   Oturumların ilkine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç, Milli Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler ve Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı katıldı.   Valiler Toplantısı ikinci oturumu Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır'ın katılımıyla gerçekleşti.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Sayın Osman Aşkın Bak, Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleşen 3. Oturumun ardından 1. Gün programı sona erdi.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, İçisleri Bakanlığı koordinesinde 09-10 Ocak tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Valiler Toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen toplantının açılış programı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hitaplarıyla başladi.

 

Valiler toplantısı 1. Gün programı bakanların katılımıyla gerçekleşen oturumlarla devam etti.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın moderatörlüğünde gerçekleşen 12 bakanın katıldığı 3 ayrı oturumda, Bakanlıklar ve Valilikler arasında işbirliği ve koordinasyonu gerektiren konular istişare edilerek, karşılıklı değerlendimelerde bulunuldu.

 

Oturumların ilkine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç, Milli Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler ve Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı katıldı.

 

Valiler Toplantısı ikinci oturumu Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır'ın katılımıyla gerçekleşti.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Sayın Osman Aşkın Bak, Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleşen 3. Oturumun ardından 1. Gün programı sona erdi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.