VALİ ÖKSÜZ'DEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET, SİZLER ŞEHİTLERİMİZİN EN KIYMETLİ EMANETİSİNİZ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.10.2023 - 09:15, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:15
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET, SİZLER ŞEHİTLERİMİZİN EN KIYMETLİ EMANETİSİNİZ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Şehidimiz Hakan Aktürk’ün annesi Aysel Aktürk’ü evinde ziyaret etti.
Yoğun geçen programı içerisinde huzur evi incelemelerinin ardından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oturan şehidimizin annesine ziyarette bulunan Vali Öksüz, hayır duasını aldı.   Şehidimizin kıymetli annesi ile bir süre sohbet eden Vali öksüz, Devlet olarak her daim yanlarında olduklarını bilmelerini istedi.   Sohbet sırasında herhangi bir talepleri olduğunda çekinmeden iletmelerini isteyen Vali Öksüz, “sizler şehitlerimizden bizlere en kıymetli emanetlersiniz, sizlere sahip çıkmak, yalnız olmadığınızı hissettirmek bizlerin öncelikli görevidir. Kapımız gönlümüz her diam sizlere açıktır” diyerek, minnet duygularını ifade etti.   Vali Öksüz’e ziyareti sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür V. Mukaddes Kılınç eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Şehidimiz Hakan Aktürk’ün annesi Aysel Aktürk’ü evinde ziyaret etti.

Yoğun geçen programı içerisinde huzur evi incelemelerinin ardından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oturan şehidimizin annesine ziyarette bulunan Vali Öksüz, hayır duasını aldı.

 

Şehidimizin kıymetli annesi ile bir süre sohbet eden Vali öksüz, Devlet olarak her daim yanlarında olduklarını bilmelerini istedi.

 

Sohbet sırasında herhangi bir talepleri olduğunda çekinmeden iletmelerini isteyen Vali Öksüz, “sizler şehitlerimizden bizlere en kıymetli emanetlersiniz, sizlere sahip çıkmak, yalnız olmadığınızı hissettirmek bizlerin öncelikli görevidir. Kapımız gönlümüz her diam sizlere açıktır” diyerek, minnet duygularını ifade etti.

 

Vali Öksüz’e ziyareti sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür V. Mukaddes Kılınç eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.