Yazısı kaybolan mezar taşlarını boyadılar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.12.2022 - 15:35, Güncelleme: 06.12.2022 - 15:35
 

Yazısı kaybolan mezar taşlarını boyadılar

Yazısı kaybolan mezar taşlarını boyadılar
  Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde gönüllüler mezarlıklarda yazısı kaybolan taşları boyadı. Uluslararası Mucizevi Eller Sosyal Kooperatifi Başkanı Sebile Şavkar ve gönüllü ekibi Finike'deki mezarlıklarda yazısı kaybolan taşları boyadı. Batı ilçelerinde yazısı silinen mezarlıkları gönüllü olarak oluşan ekipler boyadıklarını belirten Şavkar, "Aniden aklımıza gelen bir proje ile yola çıktık. Yazıları silinen mezar taşlarını boyadık, dualarımızı okuduk. Bölgemizde tüm solmuş, yazısı silinen mezar taşlarını boyayacağız" dedi.(DHA) FOTOĞRAFLI
Yazısı kaybolan mezar taşlarını boyadılar

 

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde gönüllüler mezarlıklarda yazısı kaybolan taşları boyadı.

Uluslararası Mucizevi Eller Sosyal Kooperatifi Başkanı Sebile Şavkar ve gönüllü ekibi Finike'deki mezarlıklarda yazısı kaybolan taşları boyadı. Batı ilçelerinde yazısı silinen mezarlıkları gönüllü olarak oluşan ekipler boyadıklarını belirten Şavkar, "Aniden aklımıza gelen bir proje ile yola çıktık. Yazıları silinen mezar taşlarını boyadık, dualarımızı okuduk. Bölgemizde tüm solmuş, yazısı silinen mezar taşlarını boyayacağız" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.