Yolda mahsur kalanlara asker ve polisten çorba ikramı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2022 - 15:58, Güncelleme: 24.01.2022 - 16:14
 

Yolda mahsur kalanlara asker ve polisten çorba ikramı

Yolda mahsur kalanlara asker ve polisten çorba ikramı
ERZİNCAN'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle yollarda mahsur kalanlar için jandarma ve polis ekipleri, çorba ikramında bulundu. Kentte etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzincan- Sivas E80 kara yolundaki 2160 rakımlı Sakaltutan Geçidi ile Erzincan-Gümüşhane kara yolunda 2120 rakımlı Ahmediye Geçidi'nde mahsur kalanlara, jandarma ve polis ekipleri çorba ikramında bulundu İkram edilen sıcak çorbalarla içlerinin ısındığını söyleyen Kerim İrem, "Allah, devlete zeval vermesin. Sıcak çorba çok iyi geldi" dedi.    
Yolda mahsur kalanlara asker ve polisten çorba ikramı

ERZİNCAN'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle yollarda mahsur kalanlar için jandarma ve polis ekipleri, çorba ikramında bulundu.

Kentte etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzincan- Sivas E80 kara yolundaki 2160 rakımlı Sakaltutan Geçidi ile Erzincan-Gümüşhane kara yolunda 2120 rakımlı Ahmediye Geçidi'nde mahsur kalanlara, jandarma ve polis ekipleri çorba ikramında bulundu İkram edilen sıcak çorbalarla içlerinin ısındığını söyleyen Kerim İrem, "Allah, devlete zeval vermesin. Sıcak çorba çok iyi geldi" dedi.

 

 

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.