Yolsuzluk operasyonu şüphelileri serbest

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.01.2023 - 15:25, Güncelleme: 10.01.2023 - 15:25
 

Yolsuzluk operasyonu şüphelileri serbest

Yolsuzluk operasyonu şüphelileri serbest
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'un Tefenni ilçesinde yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 kişi adli kontrolle bırakıldı. Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık', 'resmi belgede sahtecilik', 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçları nedeniyle geçen aralık ayında Antalya, Burdur merkez ve Tefenni ilçesinde yapılan operasyonda 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bunlardan Abdurrahman A. (57), polise kapıyı açmayıp, tabancayla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 7'si ise adli kontrolle bırakıldı. Aynı soruşturma kapsamında geçen hafta Burdur merkez ve Tefenni ilçesinde 5 kişi hakkında daha gözaltı kararı alındı. Bu kapsamda okul müdürü, müdür başyardımcısı, halk eğitim merkezi müdürü ve halk eğitim merkezi müdür yardımcısı ile öğretmen gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler savcıya ifade verdikten sonra sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Yolsuzluk operasyonu şüphelileri serbest

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'un Tefenni ilçesinde yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 kişi adli kontrolle bırakıldı.
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık', 'resmi belgede sahtecilik', 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçları nedeniyle geçen aralık ayında Antalya, Burdur merkez ve Tefenni ilçesinde yapılan operasyonda 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bunlardan Abdurrahman A. (57), polise kapıyı açmayıp, tabancayla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 7'si ise adli kontrolle bırakıldı.
Aynı soruşturma kapsamında geçen hafta Burdur merkez ve Tefenni ilçesinde 5 kişi hakkında daha gözaltı kararı alındı. Bu kapsamda okul müdürü, müdür başyardımcısı, halk eğitim merkezi müdürü ve halk eğitim merkezi müdür yardımcısı ile öğretmen gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler savcıya ifade verdikten sonra sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.