Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi: 12 ölü, 19 yaralı (4)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.08.2023 - 11:11, Güncelleme: 21.08.2023 - 11:11
 

Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi: 12 ölü, 19 yaralı (4)

Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi: 12 ölü, 19 yaralı (4)
OTOBÜSÜN TERMİNALDEKİ GÖRÜNTÜSÜ KAMERADA Yozgat'ın Sorgun ilçesinde şarampole devrilen ve 12 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı Kamil Koç Turizm'e ait Adem T. yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsünün, Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı. Otobüsün peronda beklediği, ardından yolcuların bindiği görüldü. Bir süre yolcularla da sohbet eden şoför Adem T.'nin otobüse bindikten sonra saat 21.30'da İstanbul'a gitmek üzere terminalden hareket ettiği görüntülere yansıdı. (DHA) Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) FOTOĞRAFLI
Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi: 12 ölü, 19 yaralı (4)

OTOBÜSÜN TERMİNALDEKİ GÖRÜNTÜSÜ KAMERADA
Yozgat'ın Sorgun ilçesinde şarampole devrilen ve 12 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı Kamil Koç Turizm'e ait Adem T. yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsünün, Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı. Otobüsün peronda beklediği, ardından yolcuların bindiği görüldü. Bir süre yolcularla da sohbet eden şoför Adem T.'nin otobüse bindikten sonra saat 21.30'da İstanbul'a gitmek üzere terminalden hareket ettiği görüntülere yansıdı. (DHA)
Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.