150 dönüm ekili alan yandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.07.2023 - 15:19, Güncelleme: 21.07.2023 - 15:19
 

150 dönüm ekili alan yandı

150 dönüm ekili alan yandı
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da çıkan yangında 150 dönüm ekili alan zarar gördü. Kozluca köyü Akyer mevkisindeki ekili alanda, sabah saatlerinde bilinmeyen sebeple çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangında 10 kişiye ait yaklaşık 150 dönüm arpa ve buğday ekili arazi zarar gördü. Yangına Kozluca köyü itfaiyesi, Burdur ve Karamanlı itfaiyelerinin müdahale ettiğini söyleyen Muhtar Mehmet Yavuz, "Yangında yaklaşık 150 dönüm ekili alan zarar gördü." dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
150 dönüm ekili alan yandı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da çıkan yangında 150 dönüm ekili alan zarar gördü.
Kozluca köyü Akyer mevkisindeki ekili alanda, sabah saatlerinde bilinmeyen sebeple çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangında 10 kişiye ait yaklaşık 150 dönüm arpa ve buğday ekili arazi zarar gördü. Yangına Kozluca köyü itfaiyesi, Burdur ve Karamanlı itfaiyelerinin müdahale ettiğini söyleyen Muhtar Mehmet Yavuz, "Yangında yaklaşık 150 dönüm ekili alan zarar gördü." dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.