3 Kişiyi yaralayan zanlı yakalanarak tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.09.2023 - 11:52, Güncelleme: 15.09.2023 - 11:52
 

3 Kişiyi yaralayan zanlı yakalanarak tutuklandı

Burdur’un Gölhisar ilçesinde 3 kişiyi yaralayan Ö.A emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Salı günü Burdur’un Gölhisar İlçesi Pazar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde M.Ş. Z.Ş. ve O.C.Ş. ile Ö.A. ve G.A. isimli şahıslar arasında olan husumetten kaynaklı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Ö.A. isimli şahıs tarafından ateşli silah kullanılması neticesinde Z.Ş. ve M.Ş. ile O.C.Ş. isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, olay yerinden firar eden Ö.A. ve G.A isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan titiz ve kapsamlı çalışmalar neticesinde suçta kullanılan silah ile birlikte yakalanmıştır.   Meydana gelen “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” ve “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet” suçları kapsamında Adli Makamlara sevk edilen yaşı küçük G.A. isimli şahıs serbest bırakılmış, Ö.A. isimli şahıs ise tutuklanmıştır.
Burdur’un Gölhisar ilçesinde 3 kişiyi yaralayan Ö.A emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Salı günü Burdur’un Gölhisar İlçesi Pazar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde M.Ş. Z.Ş. ve O.C.Ş. ile Ö.A. ve G.A. isimli şahıslar arasında olan husumetten kaynaklı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Ö.A. isimli şahıs tarafından ateşli silah kullanılması neticesinde Z.Ş. ve M.Ş. ile O.C.Ş. isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, olay yerinden firar eden Ö.A. ve G.A isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan titiz ve kapsamlı çalışmalar neticesinde suçta kullanılan silah ile birlikte yakalanmıştır.

 

Meydana gelen “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” ve “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet” suçları kapsamında Adli Makamlara sevk edilen yaşı küçük G.A. isimli şahıs serbest bırakılmış, Ö.A. isimli şahıs ise tutuklanmıştır.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.