30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında turnuvalar başlıyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.08.2023 - 15:40, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:40
 

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında turnuvalar başlıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü Burdur’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Burdur Belediyesi Zafer Haftasında Futbol, Basketbol ve Voleybol gibi turnuvalar düzenleyecek   Gençlerin sağlıklı kalabilmesi ve sosyalleşmesini sağlamak amacıyla düzenlenecek olan turnuvalar, 20 Ağustos 2023 Pazar günü start alacak. Eş zamanlı olarak başlayacak olan turnuvada minikler, yıldızlar ve gençler; futbol, voleybol ve basketbol dalında rekabet edecek. 75. Yıl Parkında düzenlenecek turnuvalara kayıtlar 3 Ağustos 2023 Perşembe günü başlayacak ve 11 Ağustos 2023 Cuma günü sona erecek. Başvurular için Burdur Belediyesi Çözüm Masası ve https://www.burdur.bel.tr/ adresinden başvuru yapılabilecek.   Turnuvalarla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı büyük zaferin 101. yılında çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklara sürüklenmemesi ve onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak adına spora önem veriyoruz. Spora desteklerimiz her zaman devam ediyor. Bütün sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Tüm Burdurlu hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi.  
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü Burdur’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Burdur Belediyesi Zafer Haftasında Futbol, Basketbol ve Voleybol gibi turnuvalar düzenleyecek

 

Gençlerin sağlıklı kalabilmesi ve sosyalleşmesini sağlamak amacıyla düzenlenecek olan turnuvalar, 20 Ağustos 2023 Pazar günü start alacak. Eş zamanlı olarak başlayacak olan turnuvada minikler, yıldızlar ve gençler; futbol, voleybol ve basketbol dalında rekabet edecek. 75. Yıl Parkında düzenlenecek turnuvalara kayıtlar 3 Ağustos 2023 Perşembe günü başlayacak ve 11 Ağustos 2023 Cuma günü sona erecek. Başvurular için Burdur Belediyesi Çözüm Masası ve https://www.burdur.bel.tr/ adresinden başvuru yapılabilecek.

 

Turnuvalarla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı büyük zaferin 101. yılında çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklara sürüklenmemesi ve onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak adına spora önem veriyoruz. Spora desteklerimiz her zaman devam ediyor. Bütün sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Tüm Burdurlu hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.