Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.04.2022 - 05:20, Güncelleme: 11.04.2022 - 05:20
 

Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı

Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı
Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA)- ADANA'da akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilere saldırdığı iddiasılya ailesi tarafından evlerinin önündeki elektrik direğine bağlandığı öne sürülen Suriyeli uyruklu genci, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen mahalle bekçileri kurtardı.  Olay, gece saatlerinde merkez Sarıçam ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle sakinleri 25 yaşlarında bir erkeğin darbedilmiş bir halde elektrik direğine bağlandığını görünce 112 Çağrı Merkezine haber verdi. İhbarı üzerine olay yerine polis ve mahalle bekçileri sevk edildi. Suriye uyruklu ismi açıklanmayan genci, elektrik direğine bağlı bir şekilde bulan mahalle bekçileri, ipi keserek kurtardı. Polisin yaptığı incelemede akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilere saldırıp, yaraladığı iddia gencin, ailesi tarafından direğe bağlandığı belirlendi. Suriye uyruklu genç ve ailesi, ifadeleri alınmak üzere Sarıçam Polis Merkezi'ne götürüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI   
Ailesinin direğe bağladığı kişiyi, mahalle bekçileri kurtardı

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA)- ADANA'da akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilere saldırdığı iddiasılya ailesi tarafından evlerinin önündeki elektrik direğine bağlandığı öne sürülen Suriyeli uyruklu genci, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen mahalle bekçileri kurtardı. 
Olay, gece saatlerinde merkez Sarıçam ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle sakinleri 25 yaşlarında bir erkeğin darbedilmiş bir halde elektrik direğine bağlandığını görünce 112 Çağrı Merkezine haber verdi. İhbarı üzerine olay yerine polis ve mahalle bekçileri sevk edildi. Suriye uyruklu ismi açıklanmayan genci, elektrik direğine bağlı bir şekilde bulan mahalle bekçileri, ipi keserek kurtardı. Polisin yaptığı incelemede akli dengesi yerinde olmadığı ve evdekilere saldırıp, yaraladığı iddia gencin, ailesi tarafından direğe bağlandığı belirlendi. Suriye uyruklu genç ve ailesi, ifadeleri alınmak üzere Sarıçam Polis Merkezi'ne götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.