AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.08.2022 - 08:22, Güncelleme: 29.08.2022 - 08:22
 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Mesajında: “Tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmemiş Aziz Milletimizin şanlı tarihine altın harflerle yazdırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda işgal birliklerinin ülkemizi büyük bir yenilgiyle terk ettiği emsalsiz bir kahramanlık destanının 100. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe birlik ve dirlik içinde kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Türk milletinin 1919 yılında Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlattığı İstiklal Mücadelesi imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zafere taşınmıştır. Başkomutanlık Meydan Muharebesi, aziz milletimizin en zor şartlar karşısında bile her zaman mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, toprağını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağının kanıtlarından biri olarak tarihe geçmiştir. Türk milletinin vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. 30 Ağustos Zaferi; Türk milletinin büyük fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini, vatanseverlik ve kahramanlıklarla bütün dünyaya haykırdığı, önemli bir askeri başarı olmasının yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, güçlü birlik ve beraberliğimizle sımsıkı kenetlendiğinin günüdür. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümünü kutluyorum.”
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Mesajında:

“Tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmemiş Aziz Milletimizin şanlı tarihine altın harflerle yazdırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda işgal birliklerinin ülkemizi büyük bir yenilgiyle terk ettiği emsalsiz bir kahramanlık destanının 100. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı milletçe birlik ve dirlik içinde kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.


Türk milletinin 1919 yılında Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlattığı İstiklal Mücadelesi imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zafere taşınmıştır. Başkomutanlık Meydan Muharebesi, aziz milletimizin en zor şartlar karşısında bile her zaman mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, toprağını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağının kanıtlarından biri olarak tarihe geçmiştir. Türk milletinin vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

30 Ağustos Zaferi; Türk milletinin büyük fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini, vatanseverlik ve kahramanlıklarla bütün dünyaya haykırdığı, önemli bir askeri başarı olmasının yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, güçlü birlik ve beraberliğimizle sımsıkı kenetlendiğinin günüdür.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıl dönümünü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.