AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur Çeltikçi ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.09.2022 - 10:57, Güncelleme: 01.09.2022 - 10:57
 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur Çeltikçi ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Yasin Uğur'a ziyaretleri sırasında AK Parti Çeltikçi İlçe Başkanı Ahmet Ali Akyel, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şengil ve AK Parti Çeltikçi ilçe Teşkilatı eşlik etti.
Milletvekili Yasin Uğur beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak göreve yeni atanan Çeltikçi Kaymakamı Sn. Eda Nur Yurt'u makamında ziyaret etti. Akabinde Çeltikçi İlçesine yapımı tamamlanan Çeltikçi Kapalı Spor Salonu ve Semt Sahasını yerinde inceledikten sonra 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Çeltikçi ilçesine yapılacak 134 konutluk TOKİ proje alanında incelemelerde bulundu. Milletvekili Yasin Uğur yatırım çalışmalarını yerinde inceledikten sonra ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.   Ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Yasin Uğur:   "Bugün Çeltikçi ilçemizde teşkilatımızla bir araya geldik. Ev ziyaretleri gerçekleştirdik. İlçemiz ile ilgili devam eden ve yatırımı tamamlanan projelerimizi yerinde inceledik. Çeltikçi ilçemize Kapalı Spor Salonu ve Semt Sahası hayırlı olsun. Gerçekten de Çeltikçi ilçemize, gençlerimize yakışan bir yatırım oldu. Çeltikçi ilçemize hayırlı olsun. Çeltikçi ilçemize yapılacak olan 134 Konutluk TOKİ proje alanında incelemelerde bulunduk. TOKİ Konutlarımız yapıldığı zaman Çeltikçimize bir değerli proje daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Çeltikçimiz için var gücümüzle çalışmaya ve eserler üretmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.
Milletvekili Yasin Uğur'a ziyaretleri sırasında AK Parti Çeltikçi İlçe Başkanı Ahmet Ali Akyel, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şengil ve AK Parti Çeltikçi ilçe Teşkilatı eşlik etti.

Milletvekili Yasin Uğur beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak göreve yeni atanan Çeltikçi Kaymakamı Sn. Eda Nur Yurt'u makamında ziyaret etti. Akabinde Çeltikçi İlçesine yapımı tamamlanan Çeltikçi Kapalı Spor Salonu ve Semt Sahasını yerinde inceledikten sonra 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Çeltikçi ilçesine yapılacak 134 konutluk TOKİ proje alanında incelemelerde bulundu. Milletvekili Yasin Uğur yatırım çalışmalarını yerinde inceledikten sonra ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Yasin Uğur:

 

"Bugün Çeltikçi ilçemizde teşkilatımızla bir araya geldik. Ev ziyaretleri gerçekleştirdik. İlçemiz ile ilgili devam eden ve yatırımı tamamlanan projelerimizi yerinde inceledik. Çeltikçi ilçemize Kapalı Spor Salonu ve Semt Sahası hayırlı olsun. Gerçekten de Çeltikçi ilçemize, gençlerimize yakışan bir yatırım oldu. Çeltikçi ilçemize hayırlı olsun. Çeltikçi ilçemize yapılacak olan 134 Konutluk TOKİ proje alanında incelemelerde bulunduk. TOKİ Konutlarımız yapıldığı zaman Çeltikçimize bir değerli proje daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Çeltikçimiz için var gücümüzle çalışmaya ve eserler üretmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.