Ak Parti'den aşure ikramı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.08.2022 - 09:50, Güncelleme: 29.08.2022 - 09:50
 

Ak Parti'den aşure ikramı

Ak Parti'den aşure ikramı
  ANTALYA, (DHA) - AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, aynı gün içinde 10 noktada toplamda 10 bin kişilik aşure ikramı gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ikramda Milletvekili Kemal Çelik, İlçe Başkanı Osman Ülker, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe keyik Yılmaz kendi elleri ile aşure ikram etti. İlçe Başkanı Osman Ülker, "Aşure bolluk, bereket, paylaşmak demektir. Mübarek Muharrem ayında birliğimizin beraberliğimizin daim olması dileğiyle. Vatandaşlarımız ile güzel bir gün geçirdik, ilçemizin 10 noktasında güzel bir program oldu, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. FOTOĞRAFLI
Ak Parti'den aşure ikramı

 

ANTALYA, (DHA) - AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, aynı gün içinde 10 noktada toplamda 10 bin kişilik aşure ikramı gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ikramda Milletvekili Kemal Çelik, İlçe Başkanı Osman Ülker, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe keyik Yılmaz kendi elleri ile aşure ikram etti. İlçe Başkanı Osman Ülker, "Aşure bolluk, bereket, paylaşmak demektir. Mübarek Muharrem ayında birliğimizin beraberliğimizin daim olması dileğiyle. Vatandaşlarımız ile güzel bir gün geçirdik, ilçemizin 10 noktasında güzel bir program oldu, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.