Alacak verecek tartışmasında kuzenlerine pompalı ile ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.10.2023 - 09:26, Güncelleme: 23.10.2023 - 09:26
 

Alacak verecek tartışmasında kuzenlerine pompalı ile ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Alacak verecek tartışmasında kuzenlerine pompalı ile ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı
Can ÇELİK/ADANA, (DHA)- ADANA’da Samet Ç. (18), alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kuzenleri Erkan (15) ve Serkan Gelen'e (18) pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği iki kardeşten Erkan Gelen hayatını kaybederken, ağabeyi Serkan Gelen ise tedavi altına alındı. Olay, gece saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Serkan ve Erkan Gelen kardeşler, alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan kuzenleri Samet Ç.’nin evine gitti. Kuzenler arasında burada çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Samet Ç., evdeki pompalı tüfeği alarak kuzenlerine ateş açtı. İki kardeş kanlar içinde yere yığılırken, Samet Ç. evden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. SUÇ ALETİYLE YAKALANDI Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılardan Erkan Gelen Yüreğir Devlet Hastanesi’ne, ağabeyi Serkan Gelen ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Erkan Gelen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gelen’in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Serkan Gelen’in ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis, kaçan şüpheli Samet Ç.’yi cinayeti işlediği pompalı tüfekle birlikte yakaladı. Gözaltına alınıp emniyete götürülen şüphelinin sorgusu sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Alacak verecek tartışmasında kuzenlerine pompalı ile ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Can ÇELİK/ADANA, (DHA)- ADANA’da Samet Ç. (18), alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kuzenleri Erkan (15) ve Serkan Gelen'e (18) pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği iki kardeşten Erkan Gelen hayatını kaybederken, ağabeyi Serkan Gelen ise tedavi altına alındı.
Olay, gece saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Serkan ve Erkan Gelen kardeşler, alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan kuzenleri Samet Ç.’nin evine gitti. Kuzenler arasında burada çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Samet Ç., evdeki pompalı tüfeği alarak kuzenlerine ateş açtı. İki kardeş kanlar içinde yere yığılırken, Samet Ç. evden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.
SUÇ ALETİYLE YAKALANDI
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılardan Erkan Gelen Yüreğir Devlet Hastanesi’ne, ağabeyi Serkan Gelen ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Erkan Gelen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gelen’in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Serkan Gelen’in ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis, kaçan şüpheli Samet Ç.’yi cinayeti işlediği pompalı tüfekle birlikte yakaladı. Gözaltına alınıp emniyete götürülen şüphelinin sorgusu sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.