Anne ve babasını pompalı tüfekle öldürdü, yaralı kardeşinin boğazını kesti

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.02.2024 - 10:34, Güncelleme: 08.02.2024 - 10:34
 

Anne ve babasını pompalı tüfekle öldürdü, yaralı kardeşinin boğazını kesti

Anne ve babasını pompalı tüfekle öldürdü, yaralı kardeşinin boğazını kesti
  'BABAM ÖZEL HAYATIMA ÇOK KARIŞIYORDU' Bursa'da babası Seyithan Yayaşit (64) ile annesi Zozan Yayaşit'i (69) pompalı tüfekle vurarak öldüren, olay yerinden yaralı halde kaçmaya çalışan kardeşi Mücahit Yayaşit'i (25) de boğazını bıçakla keserek öldüren Abdulsamet Yayaşit'in (29), 2 ay önce hapisten çıktığı ortaya çıktı. Daha önce bir pastanede garsonluk yaptığı belirtilen Yayaşit'in hapisten çıktığından beri işsiz olduğu ve sık sık ailesiyle tartıştığı öğrenildi. F.Y. (8) ve M.Y. (7) isimli 2 erkek çocuk babası Yayaşit'in 6 ay önce eşinden boşandığı ve ailesini öldürdüğü sırada yanında bulunan küçük oğlu M.Y.'nin de polis ekiplerince koruma altına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan Abdulsamet Yayaşit'in emniyetteki ilk ifadesinde; babasıyla sık sık tartıştığını öne sürerek "Babam özel hayatıma çok karışıyordu" dediği öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI   İsmail Hakkı SEYMEN-Yiğithan HÜYÜK/BURSA,(DHA)  
Anne ve babasını pompalı tüfekle öldürdü, yaralı kardeşinin boğazını kesti

 

'BABAM ÖZEL HAYATIMA ÇOK KARIŞIYORDU'
Bursa'da babası Seyithan Yayaşit (64) ile annesi Zozan Yayaşit'i (69) pompalı tüfekle vurarak öldüren, olay yerinden yaralı halde kaçmaya çalışan kardeşi Mücahit Yayaşit'i (25) de boğazını bıçakla keserek öldüren Abdulsamet Yayaşit'in (29), 2 ay önce hapisten çıktığı ortaya çıktı. Daha önce bir pastanede garsonluk yaptığı belirtilen Yayaşit'in hapisten çıktığından beri işsiz olduğu ve sık sık ailesiyle tartıştığı öğrenildi. F.Y. (8) ve M.Y. (7) isimli 2 erkek çocuk babası Yayaşit'in 6 ay önce eşinden boşandığı ve ailesini öldürdüğü sırada yanında bulunan küçük oğlu M.Y.'nin de polis ekiplerince koruma altına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan Abdulsamet Yayaşit'in emniyetteki ilk ifadesinde; babasıyla sık sık tartıştığını öne sürerek "Babam özel hayatıma çok karışıyordu" dediği öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)
FOTOĞRAFLI  
İsmail Hakkı SEYMEN-Yiğithan HÜYÜK/BURSA,(DHA)

 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.