Antalya Emniyet'e Çevik atandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.08.2022 - 09:55, Güncelleme: 12.08.2022 - 10:25
 

Antalya Emniyet'e Çevik atandı

Antalya Emniyet'e Çevik atandı
EMNİYET Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Orhan Çevik, Antalya Emniyet Müdürü oldu. Antalya'da 2018 yılından bu yana görev yapan Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile 2018 yılında Antalya Emniyet Müdürü olan Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Orhan Çevik ise Antalya Emniyet Müdürü oldu. 1969 yılında Isparta'nın Yalvaç ilçesinde dünyaya gelen Çevik, Polis Akademisi'nden mezuniyetinin ardından ilk görev yeri olan Ankara'da göreve başladı. Şimdiye kadar çeşitli rütbelerde birçok ilde görev yapan Çevik, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Antalya'nın yeni emniyet müdürü oldu. 9 Aralık 2021 tarihinde Antalya'ya ziyarete gelen Çevik, Ulucan ile birlikte fotoğraf çektirmişti. FOTOĞRAFLI    
Antalya Emniyet'e Çevik atandı

EMNİYET Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Orhan Çevik, Antalya Emniyet Müdürü oldu. Antalya'da 2018 yılından bu yana görev yapan Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile 2018 yılında Antalya Emniyet Müdürü olan Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Orhan Çevik ise Antalya Emniyet Müdürü oldu. 1969 yılında Isparta'nın Yalvaç ilçesinde dünyaya gelen Çevik, Polis Akademisi'nden mezuniyetinin ardından ilk görev yeri olan Ankara'da göreve başladı. Şimdiye kadar çeşitli rütbelerde birçok ilde görev yapan Çevik, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Antalya'nın yeni emniyet müdürü oldu. 9 Aralık 2021 tarihinde Antalya'ya ziyarete gelen Çevik, Ulucan ile birlikte fotoğraf çektirmişti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.