Avustralya’da pilot, düşen uçaktan sağ kurtuldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.04.2023 - 10:10, Güncelleme: 07.04.2023 - 10:10
 

Avustralya’da pilot, düşen uçaktan sağ kurtuldu

Avustralya’da pilot, düşen uçaktan sağ kurtuldu
AVUSTRALYA, (DHA) – Avustralya’nın Brisbane kenti civarında küçük bir hasta nakil uçağı, dün seyir halindeyken arızalanarak düştü. Pilot düşen uçaktan hafif yaralarla kurtuldu. Queensland Ambülans Servisi’ne ait küçük bir hasta nakil uçağı dün seyir halindeyken arızalanarak Brisbane kenti civarında, tren raylarının yakınına düştü. Uçakta sadece pilotun olduğunu belirten yetkililer, hafif yaralar alan pilotun tedavi için hastaneye kaldırıldığını ifade etti. ​Queensland Ambülans Servisi yetkilileri, kazanın neden olduğunu soruşturduklarını ve pilotun durumunun iyi olduğunu açıkladı.  FOTOĞRAFLI   
Avustralya’da pilot, düşen uçaktan sağ kurtuldu

AVUSTRALYA, (DHA) – Avustralya’nın Brisbane kenti civarında küçük bir hasta nakil uçağı, dün seyir halindeyken arızalanarak düştü. Pilot düşen uçaktan hafif yaralarla kurtuldu.
Queensland Ambülans Servisi’ne ait küçük bir hasta nakil uçağı dün seyir halindeyken arızalanarak Brisbane kenti civarında, tren raylarının yakınına düştü. Uçakta sadece pilotun olduğunu belirten yetkililer, hafif yaralar alan pilotun tedavi için hastaneye kaldırıldığını ifade etti. ​Queensland Ambülans Servisi yetkilileri, kazanın neden olduğunu soruşturduklarını ve pilotun durumunun iyi olduğunu açıkladı. 

FOTOĞRAFLI   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.